top of page
dejong-20210617_175.jpg

Onze diensten

Concept.png

Concept & strategie

Fotografie.png

Fotografie

Video.png

Video

Social Media.png

Social media

Het beeld van Photosynth is breed inzetbaar. Het concept sluit aan bij de identiteit, passie en bloemen en planten van de kwekerij. Gebruik de foto’s en video’s voor promotiemateriaal en bereik nieuwe klanten via social media.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst leren wij je graag kennen en komen we met plezier langs voor een kopje koffie. Graag zien we de bloemen en planten door de ogen van de kweker. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Welke innovaties maken de bloemen en planten uniek? Wat is jullie missie? Vanuit deze bevlogenheid raken wij geïnspireerd.

 

We bedenken een concept dat past bij de kwekerij. Vanuit dit concept ontstaat er beeld. De foto’s en video’s kunnen afhankelijk van het concept worden geschoten op verschillende locaties, zoals de kwekerij, een hotel of een bijpassende woonkamer of tuin. Daarnaast is er productfotografie mogelijk.

IMG_0140.jpg
photosynth-portretten-20230216-rotterdam-182.jpg

En daarna?

Photosynth maakt breed inzetbaar foto- en videomateriaal. Deze beelden zijn uniek, omdat iedere kweker anders is. Wil je groeien op social media? Het concept laten we aansluiten op de beoogde klant, waardoor je op social media je doelgroep bereikt.

 

Wanneer de beelden worden ingezet blijven we betrokken om te kijken hoe het concept werkt in de praktijk. Ieder seizoen brengt nieuwe planten en klanten met zich mee. We blijven graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de kwekerij, zodat we die ook weer kunnen vangen in nieuwe concepten en beeld.

alt="Photosynth, Fotografie voor Van der Voort Plant"

Wil je meer opvallen met je bedrijf? Ben je op zoek naar origineel beeld van jouw bloemen en planten? Door een combinatie van concept- en strategievorming, fotografie, videografie en social media zet je met de hulp van Photosynth je bedrijf op de kaart.

bottom of page